Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" захопила шанувальників ідеальною фігурою в жовто-блакитному вбранні. Відповідним знімком зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Нікітіна активно веде свою сторінку в соцмережах і частенько радує шанувальників новими фото і відео з життя. Так, цього разу зірка вирішила трохи відволікти українців від ситуації в країні і поділилася симпатичним знімком.

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube
Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

На новому фото актриса позує в жовтих шортах і блакитному топі. Нікітіна зізналася, що такий "патріотичний" наряд вона завжди носить вдома. За її словами, вона дуже скучила цим квітам, тому з'явилося бажання завжди їх бачити. Також актриса зазначила, що має намір відвідати Київ після тривалої відсутності.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Вдома ходжу тільки так! Так сумувала, що постійно хочеш бачити ці кольори. Багатьом воно вже приїлося, але я кайфую. Скоро в Київ, потрібно побачитися з усіма, ну і себе в порядок привести. І так, Прильоти до Києва мене не зупинять", - поділилася Катя Нікітіна з шанувальниками.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва показала захист дітей очима української художниці, скільки біди принесла рф в українські сім'ї: "Неможливо виміряти..."

Також наш портал інформував, Аліна Паш зізналася, що збрехала про поїздку в Крим і підробила довідку від прикордонників: "Беру на себе всю відповідальність".

Крім того, наш портал повідомляв, Григорій Решетник заявив, що війна вплинула на життя не тільки простих людей, а й зірок: "Публічні люди не виняток".