Відомий український ведучий Андрій Шабанов, якого шанувальники бачили в багатьох шоу Нового каналу, зараз активно допомагає рідній країні і армії. Артист в Instagram розповідає про успіхи волонтерського проекту з доставки необхідних ліків українцям, який був створений за його ініціативою, і ділиться важливими новинами.

Андрій Шабанов давненько не розповідав фанатам про своє особисте життя, повністю занурюючись у свою благодійну місію. Але ось, сталося диво - він розмістив дві фотографії в яскравому образі ковбоя і написав свіжий пост.

Скріншот з Instagram, Андрій Шабанов
Скріншот з Instagram, Андрій Шабанов

Як повідомив телеведучий, за весь час військових дій в Україні він не дав інтерв'ю жодному виданню, не проводив прямих ефірів і не брав участі в медіа проектах.

"Перші 2 тижні запитів було стільки, що я не встигав знімати трубку телефону і відповідати на повідомлення в месенджерах. Дзвонили з американських каналів ABC і CBS. Дзвонили Ютюбери, і було нескінченно багато наших телевізійників", - написав артист.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Шабанов зізнався, що відмовив усім через те, що весь його час забирало волонтерство, а це дуже відповідальна робота, адже від нього може залежати життя якоїсь людини.

"Тоді я всім відмовив з простої причини: 18 годин на добу йшло на волонтерство. А будь-який ефір, навіть 15-хвилинний, це збитий фокус, дзвінки без відповіді і втрачені можливості ціною життя", - пояснив Шабанов.

Але чоловік все ж вирішив розповісти свою історію в прямому ефірі 8 червня, але виключно англійською мовою і знову таки, з благодійною місією.

Нагадаємо, Вова Остапчук не зміг особисто привітав доньку з 9-річчям через колишню дружину: "Вибач, мама не дозволяє"

Як повідомляв Знай.uа, Влада Седан після поразки збірної України заговорила про почуття сорому: "Так, ми зупинилися за крок, але..."

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Круті 1918" Піскунов влаштував камінг-аут прямо посеред війни: "Я гей, дуже боляче"