Знаменитий український хореограф Влад Яма вирішив трохи згадати дитинство, покатавшись на гойдалки. Відповідним фото і планами на найближче майбутнє він поділився в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Влад Яма активно веде свою сторінку в соцмережах і регулярно радує шанувальників новими фото і відео як з особистого життя, так і пов'язані з професійною діяльністю. Так, цього разу хореограф вирішив трохи згадати дитинство і заліз на гойдалки. Природно він не втримався, щоб не зробити кілька яскравих кадрів.

Влад Яма. Фото: скрін youtube
Влад Яма. Фото: скрін youtube

Крім того, Влад Яма вирішив трохи поміркувати про майбутнє. Він зазначив, що незважаючи на ілюзію миру в деяких частинах України, розважатися поки не час, але проводити час з користю потрібно. Тому хореограф заявив, що в осяжному майбутньому продовжить ділитися майстерністю з бажаючими навчитися танцювати.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Скрін instagram
Скрін instagram

Скрін instagram
Скрін instagram

"Дивлюся в майбутнє і розумію, що розважатися поки рано. А ось потанцювати з користю - можна!",- поділився роздумами хореограф.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова зізналася, що вона не ідеальна мати для Маші і Аліси: "Самореалізація - це незалежність і від дітей".

Також наш портал інформував, Андрій Бедняков після чергового обстрілу Києва не стримав емоцій і побажав росіянами такого ж "порятунку": "Як ви зає*али".

Крім того, наш портал інформував, зірка "МастерШеф" Вова Ярославський показав, як приготувати холодний гаспачо з полуниці: знахідка для спекотного літа.