Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації і ділиться новинами з особистого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля Цибульська влаштувала черговий інтерактив і попросила шанувальників відповісти на досить болюче питання про те, як війна змінила їх внутрішньо.

Співачка отримала безліч відповідей. Хтось позбувся почуття страху і навпаки, в деяких прокинулася ненависть або усвідомлення того, що потрібно цінувати кожен момент життя, тому що він може стати останнім. Були й ті, хто помітив зміни в людях, які виявилися не такими вже й близькими.

Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська
Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська

Відповідь самої Цибульської була не менш цікавою. Співачка заявила, що планувала відправитися в старості закордон, обзавестися там молодим коханцем і будинком. Але більше вона не має такого бажання, хоче прожити свої останні роки в Україні.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська
Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська

"Я думала, що в старості мені захочеться мати будинок в Іспанії і молодого українського коханця. Старість і коханець будуть виключно в Україні і українськими", - поділилася планами артистка.

Нагадаємо, Оля Цибульська заговорила про цінність українських жінок і згадала про Гітлера, який ненавидів червону помаду

Як повідомляв Знай.uа, Оля Цибульська "нафакапила" в прямому ефірі, сплутавши двох чудових українських поетес: "Розумію Кличка"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська розкрила секрет краси Анджеліни Джолі: "Одна проста вправа кожен день"