Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" вирішила трохи підняти настрій українцям і поділилася курйозним роликом, який розкрив справжні обличчя російських пропагандистів. Відео зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Нікітіна активно веде свою сторінку в соцмережах і регулярно ділиться з шанувальниками знімками і відео як з особистого життя, так і різними курйозами, щоб повеселити українців.

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube
Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

Так, цього разу актриса "жіночого кварталу" в черговий раз довела, що володіє неймовірним почуттям гумору. Вона поділилася відео, на якому дуже голосно видають звуки кози. Під це "бекання" підставили улюблені висловлювання з "методичок" пропагандистів. Вийшло і забавно, і дуже життєво.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Без коментарів і так все ясно!",- підписала публікацію Катя Нікітіна.

Варто відзначити, що Катя Нікітіна тривалий період перебувала закордоном, куди поїхала у зв'язку з повномасштабною війною. Зараз актриса вже знаходиться в Україні і зізнається, що дуже сумувала за рідною країною і людям.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "МастерШеф" Вова Ярославський показав, як приготувати холодний гаспачо з полуниці: знахідка для спекотного літа.

Також наш портал інформував, Макс Барських розповів про складні дні, які він пережив заради України: "Ми впоралися".

Крім того, наш портал інформував, Оля Полякова зізналася Маші Єфросиніній, як опинилася в 18 років в занюханому готелі Іспанії: "Жінка була аферистка".