Український співак Віктор Павлік не побоявся ворожих снарядів і відвідав Миколаїв, де зокрема зустрівся з Віталієм Кімом і потиснув йому руку. Яскравими кадрами з поїздки артист поділився в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Віктор Павлік з перших днів війни активно допомагає країні в цей складний період. Поки дружина і дитина в безпеці в Ізраїлі, артист не боїться відвідувати навіть зовсім небезпечні регіони країни.

Віктор Павлік. Фото: скрін youtube
Віктор Павлік. Фото: скрін youtube

Так, цього разу виконавець відвідав Миколаїв. Незважаючи на постійні інтенсивні обстріли міста російськими окупантами Віктор Павлік зважився на поїздку і не з порожніми руками. Артист подарував місту нову машину швидкої допомоги.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Також в рамках поїздки йому вдалося зустрітися з особистістю, яка за час війни стала легендарною в Україні - Віталієм Кімом. Чоловіки потиснули руки і зробили яскраве спільне фото на пам'ять.

Скрін instagram
Скрін instagram

"Зустрілися з вашим губернатором з Віталієм Кімом. Неймовірно тепла і щира людина, дуже позитивна людина", - прокоментував зустріч Віктор Павлік.

Раніше портал Знай повідомляв, Анна Трінчер поскаржилася на хворобливі наслідки війни, з якими знайомий майже кожен українець: "всюди бачу небезпеку".

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва похвалилася новим досягненням - не всім артистам по зубах: "більше мільйона..."

Крім того, ми повідомляли, Ольга Горбачова заговорила про всепоглинаючу ненависть, яку відчувають українці з окупованих міст: "не віддавайтеся сатані".