Відома українська виконавиця і фіналістка шостого сезону вокального шоу "X-фактор" Аліна Паш, крім іншого є ще й активною користувачкою соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 90 тисяч осіб.

Аліна Паш присвятила новий пост українській культурі та її розвитку. Артистка зазначила, що зараз всі українці намагаються відродити те, що російські окупанти намагалися знищити протягом багатьох років. Культура живе, а головне завдання кожного зараз - продовжити її розвивати.

Скріншот з Instagram, Аліна Паш
Скріншот з Instagram, Аліна Паш

"Ми з Вами відроджуємо те, що вороги намагалися знищити століттями. Наша культура жива. Вона пускає своє коріння в кожного з Нас. А наша місія – сіяти її насіння далі", - заявила артистка.

Співачка попросила шанувальників поділитися будь-якою книгою, відео або піснею, які їх надихають. Вподобані вона розмістить в Insta Stoires. А від себе особисто вона порекомендувала фільм "Розмова Поколінь", який вона зняла разом зі своєю подругою і командою, яким припала до душі ця ідея.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Фільм містить розмови українців із гуцульського краю, він про ідентичність нашої нації, він про те, що кожен з Нас і є Україна. Жоден кат не зможе вбити волю, жага до якої тече в нашій крові. Якщо ви ще не дивилися "Розмова покоління", раджу витратити на це 40 хвилин свого часу 🙏", - написала Аліна Паш.

Нагадаємо, Аліна Паш зізналася, що збрехала про поїздку в Крим і підробила довідку від прикордонників: "Беру на себе всю відповідальність"

Як повідомляв Знай.uа, Аліна Паш втрутила Ірину Білик у свої виступи в окупованому Криму: "На весіллі у її друзів"

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Паш після перемоги Kalush Orchestra на "Євробаченні" поскаржилася на цькування: "Залишаєшся тотальним ворогом публіки"