Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов захопився літньою парою, яка поділилася останнім з ВСУ в подяку за їх подвиги. Зворушливим роликом він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Горбунов з перших днів російського вторгнення робить все, щоб перемога України відбулася якнайшвидше. Телеведучий займається волонтерством і неодноразово провідував українських захисників.

Юрій Горбунов. Фото: Instagram
Юрій Горбунов. Фото: Instagram

Так, цього разу телеведучий захопився літньою українською парою. На відео видно, що пенсіонерам волонтери привезли ліки. При цьому дідусь виніс з дому лоток курячих яєць і віддав волонтерам. Він попросив, щоб їх передали українським захисникам в подяку за все, що вони роблять. Можливо, це були останні продукти, але дідусь вирішив, що їм вони потрібніші.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Юрій Горбунов зазначив, що з такими людьми зломити Україну у російських окупантів точно не вийде.

"Хіба можна здолати такий народ? Величні люди!! Слава Україні!!",- написав Юрій Горбунов.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Орел і решка" Андрій Бедняков поставив на місце Лазарєва, який тріпався про те, що ЗСУ нібито обстрілюють цивільних: "Приїжджай сюди, Сергійко".

Також наш портал інформував, Анна Трінчер поскаржилася на хворобливі наслідки війни, з якими знайомий майже кожен українець: "Всюди бачу небезпеку".

Крім того, наш портал інформував, Ольга Горбачова заговорила про всепоглинаючу ненависть, яку відчувають українці з окупованих міст: "Не віддавайтеся сатані".