Перша леді України Олена Зеленська активно веде свої акаунти в соціальних мережах і частенько розповідає про важливі новини. Також вона не забуває ділитися успіхами своїх проектів про безбар'єрність в країні і встановлення аудіогідів по всій Європі. В Instagram на дружину президента підписано майже 3 мільйони людей.

Олена Зеленська написала новий пост про українських жінок, які народжували дітей під обстрілами, в підвалах і лікарнях, де не було електрики і води. Перший малюк з'явився на світ в київському метро на другий день війни, і через понад 100 днів на 50 тисяч українців в країні стало більше.

Для передчасно народжених дітей є спеціальні інкубатори з безперебійним харчуванням, які здатні контролювати температуру, вологість і шум.

Скріншот з Instagram, Олена Зеленська
Скріншот з Instagram, Олена Зеленська

Олена Зеленська з радістю повідомила, що в Україні є вже 7 таких "рятівних капсул". Нещодавно в лікарні Харківської, Запорізької та Сумської областей доставили ще три таких пристрої.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Чергову партію апаратів очікуємо наступного місяця. Так, "воєнні" малюки ще не бачили мирного неба. Але ми зробимо все, щоб це такисталося", - написала Зеленська.

Нагадємо, Олена Зеленська знову звернула увагу світу на війну в Україні: "Не звикайте до нашого болю"

Як повідомляв Знай.uа, Олена Зеленська подарує маленьким переселенцям відчуття дому за допомогою книг рідною мовою: "У цього світу немає і не може бути кордонів"

Також портал Знай.uа писав, що перша леді Олена Зеленська і президент України не змогли приховати своїх почуттів: "Відразу видно справжнє кохання "