Відомий український ресторатор і телеведучий Даніель Салем показав річ, з якою намагається не розлучатися навіть під час служби в ЗСУ. Фото він опублікував в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Даніель Салем ще в перші дні повномасштабного російського вторгнення прийняв для себе рішення не відсиджуватися, а вступити до лав Збройних сил України. Ведучий продовжує служити на благо України, дислокуючись у рідній Одесі.

Даніель Салем. Фото: скрін youtube
Даніель Салем. Фото: скрін youtube

Даніель Салем регулярно ділиться з шанувальниками знімками зі служби і думками. Так, на цей раз він показав річ, яка стала таким собі талісманом, адже він її намагається не випускати з рук. Як виявилося це пропуск на канал "Україна", де він їв програму "Зірковий шлях" поки не почалася повномасштабна війна.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Пропуск на канал "Україна" завжди зі мною", - підписав фото телеведучий.

Варто відзначити, що після війни Даніель Салем має намір повернутися на попереднє місце роботи і запросив до себе в колеги Дашу Астаф'єву. Також після перемоги телеведучий має намір усиновити або удочерити дитину, яка залишилася без батьків через війну.

Раніше портал Знай повідомляв, Андрій Бедняков поставив на місце Лазарєва, який тріпався про те, що ЗСУ нібито обстрілюють цивільних: "Приїжджай сюди, Сергійко".

Також наш портал повідомляв, зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк присоромив Євгену Лозу за мовчання під час війни: сказала, що не хоче ризикувати через хворобу мами.

Крім того, наш портал писав, Катя Осадча розширила можливості з пошуку зниклих українців: "Щоб об'єднати всі сім'ї, які втратили зв'язок".