Українська співачка Світлана Тарабарова розповіла, як кожен бажаючий може підтримати людей, які опинилися в окупації через російське вторгнення. Цим зірка поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Світлана Тарабарова зазначила, що зараз низка населених пунктів в Україні перебуває під тимчасовою окупацією і закликала не забувати про людей, які там залишилися. Вона додала, що кожен, як мінімум, може морально підтримати своїх співвітчизників і запустила оригінальний флешмоб.

Світлана Тарабарова, фото: Instagram
Світлана Тарабарова, фото: Instagram

"Біль і страх кожної людини, зараз там, це біль і страх кожного. І ми повинні зробити все можливе, щоб бути сильними один для одного. Сила українців у нашій єдності. Проявіть солідарність зі співвітчизниками, які перебувають на тимчасово окупованій територія – запостіть відео або фото з жестом єдності і хештегом #ВсеКакОдин", - звернулася знаменитість до шанувальників.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Співачка зазначила, що це вкотре покаже наскільки єдині українці І хоча б трохи підніме дух тим, хто опинився під гнітом окупантів.

Раніше портал Знай повідомляв, Андрій Бедняков поставив на місце Лазарєва, який тріпався про те, що ЗСУ нібито обстрілюють цивільних: "Приїжджай сюди, Сергійко".

Також наш портал інформував, Володимир Дантес забув про музику, з головою занурившись у волонтерство: "добрі справи".

Крім того, наш портал інформував, Тарас Тополя з "Антитіл" розповів, як ледь не залишив Alyosha вдовою з трьома дітьми: "на щастя, в ціль ракета не влучила".