Олександр Педан - всіма відомий український телеведучий і гуморист, в першу чергу, пов'язаний з "Новим каналом".

Останнім часом він був головною особою, замінивши Євгена Кошового з "Кварталу 95", шоу Improv Live Show. Але основний час він був у "тіні", будучи суддею проекту "Хто зверху?" з ведучими Сергієм Притулою та Лесею Нікітюк.

Сергій Притула та Олександр Педан, фото: Знай.uа
Сергій Притула та Олександр Педан, фото: Знай.uа

Зараз в TikTok з'явився фрагмент спілкування Олександр Педана з аудиторією, в ході якого він торкнувся повномасштабної війни проти рашистів і наслідки, які позначаться і на розважальній сфері діяльності.

"І синдром післявоєнний... каже: "Ти не зможеш повернутися. Ти не зможеш розважати людей". Серьога Притула, я впевнений, що він не повернеться до розваг. Ми не знімемо сезон "Хто зверху?". Після такого реально важко зрозуміти, тут війна, там стріляли, тут гинули твої побратими, а тут ти розважаєш людей...", - заявляє Педан.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Шоу " Хто зверху?", фото з Нового каналу
Шоу " Хто зверху?", фото з Нового каналу

"Без розваг людина буде перебувати в депресії", "Притула, який волонтерить всі 8 років", "Повернутися зможемо, але стати такими, як були раніше - навряд чи. На все дивлюся зовсім по іншому", "Не згодна. Ми повинні продовжувати жити. Якщо ми сміємося, це не означає, що ми забули. Незрозуміла для мене позиція. Навпаки, жарти повинні бути", - пишуть користувачі в коментарях.

@burenka1

гірка правда 🥺 || #сашапедан #олександрпедан #притула #сергійпритула #хтозверху? #славаукраїні🇺🇦🇺🇦🇺🇦 #рек #foryou #рекомендации #телебачення #предметка #интервью

♬ оригинальный звук - укршоубіз🇺🇦

Нагадаємо, Тетяна Песик з "Жіночого кварталу" розкрила правду про стосунки з Сергієм Притулою: "По-п'яні"

Як повідомляв "Знай.ua", Сергій Притула підказав, що робити з російською літературою після війни: "Виросли к*нченними д*білами"

Знай.ua писав, друг Сергія Притули Олександр Педан зробив інспекцію "Львівської політехніки": "Не просто музей"