Відома українська телеведуча і акторка Анастасія Коротка, яка до того ж є дружиною Андрія Бєднякова з "Орла і Решки", активно розвиває свій аккаунт в Instagram і частенько розміщує для шанувальників свіжі публікації. На артистку в соцмережі підписано понад 400 тисяч осіб.

Анастасія Коротка показала, як виглядає головний улюбленець їх сім'ї - кучерявий собака на прізвисько Буфа, імовірно породи мальтіпу. У кадрі задоволена тварина розвалилася на ліжку, показуючи шанувальникам телеведучої своє пузіко.

Скріншот з Instagram, Настя Коротка
Скріншот з Instagram, Настя Коротка

Дружина Бєднякова попросила фанатів звернути увагу на груди Буфи. Вона підкреслила, що всього пару місяців тому її собака годувала грудьми новонароджених цуценят і за цей час встигла повернутися в колишню, хорошу форму.

Після Коротка порівняла, як цей період проходить у жінок і заявила, що природа буває дуже не справедлива.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Подивіться на ці плоскі груди Буфині! Ви повірите, що ці вісім циць буквально пару місяців тому, в прямому сенсі, волочилися по підлозі, після годування 4 дітей, а сьогодні ці груди знову як у малолітки! Людська жінка, після годування 4 дітей, приречена все життя сосками пупок чухати))) Ні, у природи явно порушені пріоритети))))", - написала телеведуча.

Нагадаємо, дружина Андрія Бєднякова попросила фанатів не вчити її бути хорошою господинею: кайфує від борщу, що втік і горілих сирників

Як повідомляв Знай.uа, дружина Андрія Бєднякова з "Орла і решки" Настя покаже світу, які круті українські бренди: "Познайомити людей..."

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Бєдняков показав рідних і поділився теплими спогадами про Маріуполь: "Україна для мене – це..."