Відомий український телеведучий, гуморист Сергій Притула, який в останні роки активно займається волонтерською діяльністю, б'є все нові рекорди по допомозі бійцям ЗСУ. Так, цього разу він вирішив оголосити масштабний аукціон. Про це він повідомив в соціальній мережі instagram.

Сергій Притула вирішив розширити межі своєї волонтерської діяльності і заробити на допомогу ЗСУ за допомогою мистецтва. Він оголосив масштабний аукціон, на якому бажаючі зможуть придбати 10 картин українських художників.

Сергій Притула, фото: Instagram
Сергій Притула, фото: Instagram

"Наш фонд разом з аукціонним домом "Дукат" проводить аукціон ексклюзивної колекції з 10 картин сучасних українських художників. А тут такі імена: Павло Маков, Матвій Вайсберг, Лесь Подерв'янський, Владислав Шерешевський!! І все про нашу боротьбу за незалежність", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Сергій Притула зазначив, що мета аукціону - 1 мільйон доларів. Гроші підуть на посилення бійців ЗСУ, а саме на покупку 50 комплексів БПЛА, які значно спрощують роботу захисників.

Раніше портал Знай повідомляв, Андрій Бедняков поставив на місце Лазарєва, який тріпався про те, що ЗСУ нібито обстрілюють цивільних: "Приїжджай сюди, Сергійко".

Також наш портал повідомляв, зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк присоромив Євгену Лозу за мовчання під час війни: сказала, що не хоче ризикувати через хворобу мами.

Крім того, наш портал писав, Катя Осадча розширила можливості з пошуку зниклих українців: "Щоб об'єднати всі сім'ї, які втратили зв'язок".