Студія "Квартал 95" вперше на офіційній сторінці у соціальній мережі опублікувала роботу Тетяни Лазарєвої

Роботу можна побачити на сторінці в Іnstagram.

Олена Кравець. Фото: скрін youtube
Олена Кравець. Фото: скрін youtube

Після початку війни зірка "кварталу 95" Олена Кравець важко переживала трагічні події. Разом із дітьми, рятуючись від війни, вона виїхала за кордон. Акторка студії "Квартал 95" пережила синдром вцілілого, та з-за кордону активно допомагає. Вона записує казки для дітей та озвучує уроки в онлайн-школі "Паляниця", де малечі дотепно пояснюють реалії сьогодення.

Проте акторка зникла з простору студії "Квартал 95". На відміну від інших акторів, вона не записує та не публікує нових відео робіт комедійного жанру на офіційній сторінці "Кварталу 95".

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Варто відзначити, що останнім часом на сторінці стали досить популярними роботи актора комедійного жанру Юрія Великого, який довгий час був у тіні. З'являються публікації Юрія ткача та Євгена Кошового. Олена Кравець не взяла участі у великому телемарафоні "Кварталу 95". Це пояснюється тим, що зірка за кордоном та немає змоги брати участі у заходах студії.

Проте нещодавно на офіційній сторінці з'явилась робота іншої акторки. Відео підписано так:

"В эфірі програма "росия придумала всё"🤦 Урок незручної історії..."

Акторка в образі ведучої у комедійній формі показує яку неправду говорять на російських телеканалах.

Підписники "Кварталу" відразу звернули на те, що раніше не бачили цієї актриси та впізнали її - це російська актриса комічного жанру Тетяна Лазарєва. Варто зазначити, що частина підписників обурились на те, що це відео розмістили на офіційній сторінці "Кварталу", а інші підтримали актрису та подякували за правду та гострий сарказм.

Коментар. Фото: скрин instagram

Коментар. Фото: instagram

Коментар. Фото: скрин instagram

До того ж манера гри в акторки подібна як в Олени Кравець, й можливо не просо так роботу цієї акторки розмістили на офіційній сторінці студії.

Нагадаємо, дружина Степана Казаніна з "Квартал 95" розповіла про почуття, що її переповнюють: "Сміюся крізь сльози".

До слова, Валерій Жидков з "Квартал 95" показав, як увічнили себе в історії російські окупанти-мародери: "Наочний посібник".

Раніше ми писали, що Юрій Великий з "Квартал 95" висміяв хаотичну видачу повісток у рф: "У бій пішли одні старики".