Відомий український гуморист, автор Студії "Квартал 95" Валерій Жидков показав, як російські окупанти увічнили себе в історії за три місяці війни в Україні. Знімком артист поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

В Україні вже четвертий місяць триває війна, розпочата Росією. Всього за пару днів вторгнення стало ясно, що "доблесна" російська армія, така лише на словах пропагандистів. Окупанти творили і продовжують творити безліч злочинів, у тому числі мародерствували. Виносили все - від шкарпеток і трусів до техніки і навіть унітазів.

Валерій Жидков. Фото: скрін youtube
Валерій Жидков. Фото: скрін youtube

Валерій Жидков показав фігурки російських солдатів, в яких вирішили увічнити їх "подвиги". На фото дві мініатюрні копії окупантів. Один тримає в руках унітаз, а другий зміг потягти цілу батарею. Саме так їх і запам'ятають на багато поколінь.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Наочний посібник, як за пару місяців власноруч втоптати в землю зводиться десятиліттями міф про мужність, честь і високі мотиви російського солдата", - підписав публікацію Валерій Жидков.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва показала захист дітей очима української художниці, скільки біди принесла рф в українські сім'ї: "Неможливо виміряти..."

Також наш портал інформував, Олександр Педан і Монатік показали Макрону, що українці не здадуть ні сантиметра своєї землі: "Мріяти не шкідливо".

Крім того, наш портал повідомляв, лідер "Бумбокс" Андрій Хливнюк зізнався, як доводилося чіпати трупи у звільнених містах: "Це наша робота".