Катерина Осадча - відома українська телеведуча, яка вирішила зараз показати жахливі реалії світу, в умовах повномасштабної війни проти рашистів.

Всі ми, ймовірно, вже втомилися від ядерних загроз з боку путінських посіпак. Однак у світі існують "Годинник судного дня", запущені вченими в 1947 році.

Катя Осадча. Фото: скрін youtube
Катя Осадча. Фото: скрін youtube

"Важко уявити, що людство у війнах і страху, зайшло так далеко, що живе в постійній небезпеці ядерної війни і все це створено власними руками... Годинник - шкала ядерної загрози для світу, чим менше хвилин до 12, тим більше небезпека. У різні історичні моменти цей час коливався", - пише Катерина Осадча.

Наприклад, в тому ж 1947 році при запуску було 7 хвилин до півночі. Коли США випробували водневу бомбу, час зменшився до двох хвилин, також критичної точки "Годинник судного дня" досягли в 1984 році при напружених відносинах між Сполученими Штатами Америки і СРСР.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Юрій Горбунов і Катя Осадча, фото: Instagram
Юрій Горбунов і Катя Осадча, фото: Instagram

Але в цьому році був оголошений найвищий рівень небезпеки з часів запуску - 100 секунд до півночі.

"Невже ніхто в світі не в змозі ліквідувати того збожеволілого шизоїда. Чому світ допустив це", - пише один з користувачів в коментарях.

Нагадаємо, Горбунов разом з Пономарьовим і Дзідзьо вирушили на "фронт" на підмогу ЗСУ: "Велика честь"

Як повідомляв "Знай.ua", Катя Осадча згадала, як бігла від війни з дітьми на руках і прощалася з батьком, не знаючи, чи побачаться вони знову

Знай.ua писав, ведуча Катя Осадча попросила помолитися за героїв України: "Вічна пам'ять"