Володимир Завадюк, керівник управління Big Entertainment Shows 1+1 media показав шанувальникам дитячі фото

Світлини він оприлюднив у сторіс Іnstagram.

Володимир Завадюк. Фото: скрин відео

З нагоди свого дня народження, а йому виповнилось 35 років, продюсер "Голосу країні" показав свої дитячі фото. Він повідомив, що планував зібрати за великім столом своїх друзів, проте свято вирішив відкласти до перемоги.

"В цей день я планував зібрати друзів за великим столом. Проте святкувати будемо після перемоги", - написав він

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також продюсер показав шанувальникам фото з сімейного архіву та пригадав, яким він був у дитинстві. На світлинах видно як росте та дорослішає Володимир. Починається перегляд з того, яким він милим малюком у 2-3 рочки.

Фото: скрин instagram

Потім хлопчик підріс та став дуже схожим на маму.

Сторіч. Фото: скрин instagram

Далі продюсер показав фото, де йому вже 10-12 років разом із собакою породи пудель. У коментарях він не уточнює, чи це був його домашній улюбленець, чи просто сфотографувався з чотирилапим другом.

Сторіс. Фото: скрин instagram

А потім Володимир показав яким він був, коли тримав диплом про вищу освіту.

Сторіс. Фото скрин instagram

Нагадаємо, Юлія Мендель вирішила вилучити користь зі "скандалу" за часів роботи в ОП і пішла на несподіваний крок: "Світла справа".

До слова, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом доступного сезонного салату: залишитеся ситі і при грошах.

Раніше ми писали, що телеведучий Юрій Горбунов захоплюється українцями – віддають останнє, щоб ЗСУ перемогли.