Відомий телеведучий, продюсер та актор Юрій Горбунов у своєму блозі в Instagram показав, як згорблений дідусь передає лоток курячих яєць для захисників України.

Горбунов розмістив відео, у кадрах якого волонтери приїхали до людей похилого віку, які ледь ходять, щоб привезти ліки, натомість їм передають для ЗСУ лоток з курячими яйцями.

Юрій Горбунов. Фото: Instagram
Юрій Горбунов. Фото: Instagram

Під час короткого ролика, дідусь несе до машини волонтерів яєчка, та просить , щоб передали їх військовим. "Просили передати яєчка нашим ЗСУ. До сліз", - написали волонтери.

Скриншот відео Instagram
Скриншот відео Instagram

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Юрій і собі прокоментував:

Хіба можна здолати такий народ??? Величні люди!! Юрій Горбунов

Скриншот відео Instagram
Скриншот відео Instagram

У коментарях люди розчулились до сліз, та не стали стримувати емоцій, виразили свої думки під дописом:

"Ком у горлі, наші люди найкращі", "Дай Бог їм здоров'я і сил дочекатися перемоги!", "Слава народу нашому", "Дай Боже їм здоров'я та ще довго прожити. Нехай дочекаються перемоги в Україні", "Ось так виглядає щира милість і доброта. В людини можна відібрати все, але совість і милосердя НІ", - написали у коментарях шанувальники Юрія Горбунова.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше ми писали, що Слава Дьомін успішно просунувся по кар'єрних сходах, приєднавшись до Ребрик і Анатоліча.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Віталій Козловський зізнався, що втратив інтерес до життя

Також "Знай.ua" писав, що Світлана Тарабарова заспівала про нестерпний біль кожного українця, який випробував на собі окупацію росії.