Відома українська співачка Слава Камінська знову поскаржилася на те, як приймають наших громадян в Європі. Виганяють з квартири без пояснення причини.

Артистка записала stories на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Вже четвертий місяць жінка зі своєю сім'єю проживає в Нідерландах, так як в Україні йде війна.

Це вже не перше її подібне висловлювання на адресу Європи. Як виявилося, це зовсім не так, як вона собі уявляла. Раніше співачка була засмучена, що їй доводиться жити в маленькому готельному номері в спеціальному центрі для біженців. Їй там було просто некомфортно.

Слава Камінська, фото з instagram
Слава Камінська, фото з instagram

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Зараз же вона підкреслила, що насправді в Європі не так нас підтримують, як це може здатися, але додому повертатися не поспішає, так як там небезпечно.

Судячи з усього, в один момент Слава Камінська не витримала, і орендувала в Роттердамі квартиру, у зв'язку з чим втратила соціальне житло, яке отримала раніше.

"Я зняла квартиру в Роттердамі за купу грошей. Мама моя прописана там, де ми жили. Її звідти вигнали. Ось так люблять українців. Я трохи в шоці. Всі ми: "Європа за нас". Що це за нас? Ніхто не за нас, народ. Я приїжджаю туди, де ми прописані, а там живе якась шл*ха!" - різко висловилася українська співачка.

Слава Камінська, фото: Instagram
Слава Камінська, фото: Instagram

Всі знають, що у дівчини досить складний характер, і вона сама цього не приховує. Навіть у цих роликах про це заговорила, і встигла посваритися з людьми.

"Знаєте, з нашою поведінкою нам буде гірше, ніж арабам. Тому що те, як ми поводимося – це огидно. Я сьогодні теж лаялася. Якщо що, я як араб" - підсумувала вона.

Нагадаємо, що Слава Камінська, сидячи в Нідерландах, заїкнулася про бажання почати все з чистого аркуша

Раніше повідомлялося, що співачка Слава Камінська нарвалася на критику передплатників

Також, Слава Камінська влаштувала хвилинку "самокритики" через погану розтяжки