Багато українських зірок з початку полнмоасштабной війни 24 лютого 2022 року, яку розв'язала росія, пішли в ряди ЗСУ, щоб захищати країну на передовій.

До таких особистостей, як Андрій Хливнюк з "Бумбокс", Макс Барських, Коля Серга, Тарас Тополя і Yarmak підключився також улюбленець всіх юних дівчат, Максим Девізоров з серіалу "Перші ластівки".

Максим Девізоров і Світлана Гордієнко, весілля
Максим Девізоров і Світлана Гордієнко, весілля

Актор серіалу Нового каналу "Перші ластівки" Максим Девізоров покинув театральну сцену, знімальні майданчики і вступив в сили ТрО ЗСУ. Тепер він захищає Батьківщину від загарбників.

"Як, напевно, у кожного українця, моя душа боліла через те, що відбувається на території нашої країни. Я не міг залишатися осторонь, - розповів Максим у соціальному проєкті "Життя під час війни". — З перших днів повномасштабної війни прагнув записатися в територіальну оборону, приходив у військкомат. Але мені завжди говорили: "Почекайте, ми поки беремо тільки людей з бойовим досвідом". Довелося трошки почекати, але мене все ж взяли в ТрО ЗСУ.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Максим Девізоров "Перші ластівки", фото з соцмереж
Максим Девізоров "Перші ластівки", фото з соцмереж

Зараз Девізорів разом з побратимами виконує завдання в Донецькій області. Але найважч е- попереду.

"Поки у мене ще немає бойового досвіду, безпосередньо в бойових діях не брав участь. Це все доведеться ще пізнати, - додав актор серіалів Нового каналу. — Страх є завжди, але чим краще ти підготовлений, тим простіше буде з ним впоратися, при необхідності врятувати своє життя і життя побратима. Тому цей час ми проводимо з користю-освоюємо нову для нас військову справу."

Нагадаємо, що Максим Самчик і Максим Девізоров з серіалу "Перші ластівки" зробили перший крок в особистому житті.

Раніше ми повідомляли, що Максим Девізоров з "Перші ластівки" розповів, чому одружився на Світлані Гордієнко.