Грузинський продюсер і бізнесмен Іраклі Макацарія був головнй героєм 6 сезону романтичного шоу "Холостяк".

У фіналі він обрав молоду Альону Лесик, залишивши у разбитого корита улюбленицю всіх українців Анетті Жернову. Але стосунки з Альоною не склалися і скоро пара оголосила про їх завершення.

Олена Лесик та Іраклі Макацарія, фото Знай.uа
Олена Лесик та Іраклі Макацарія, фото Знай.uа

Тривалий час Макацарія був один, але потім він зустрів дівчину Лізу Чічуа в рідній Грузії і моментально закохався. Красуня молодша за Іраклі на 17 років, але пару це не бентежить і вони навіть вже встигли заручитися. Про тонкощі їхніх стосунків Макацарія розповів Григорію Решетнику в рамках проєкту "Як ти?".

Григорій і Христина Решетник, фото: Знай.uа
Григорій і Христина Решетник, фото: Знай.uа

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обраниця Іраклі – студентка мед.університету. Чоловік зізнається, що у нього розумна наречена, і він не втомлюється захоплюватися нею.

"Я на всі тисячу відсотків переконаний, що зустрів ту саму дівчину, яка робить мене щасливим, яку мені хочеться дивувати та кохати так, як ніхто у світі не може кохати", – поділився бізнесмен.

Іраклі Макацарія і Ліза Чічуа, фото з соцмереж
Іраклі Макацарія і Ліза Чічуа, фото з соцмереж

Стосунки Іраклі та Лізи тривають майже два роки. Проте вже через рік знайомства ексХолостяк розмірковував над тим, якою має бути майбутня обручка для його обраниці, та обирав дизайн.

"Я дуже хвилювався перед тим, як показати обручку Лізі та побачити її реакцію. На щастя, вона їй дуже сподобалась. Про намір зробити пропозицію я спочатку сказав батькам Лізи. Вона ж сама була не в курсі. Більш того, про це не знали ні моя родина, ні друзі. Я лише назвав місце та час, де мають бути мої близькі", – розповів чоловік.

Нагадаємо, що Іраклі Макацарія розповів про весілля і вагітність його обраниці Лізи.

Раніше ми повідомляли, що колишній холостяк Іраклі Макацарія зізнався, як нервує його 20-річна наречена Ліза Чічуа: "Не вірю в кохання".