Лідерка гурту "Лісапетний батальйон" Наталія Фаліон розповіла як їхї онука перенесла важку хворобу та сварки з дітьми.

Дізналася про це ведуча програми "Зірковий шлях".

Скрін, Instagram Фаліон
Скрін, Instagram Фаліон

64-річна зірка розповідає про непросте життя, а з війною клопотів додалося. Зараз її велика родина мешкає разом в одному будинку на західній частині Україні. Зі слів зірки, буває все, конфлікт дітей та батьків - це вічна проблема, з якою всі стикаються. Проте в їх родині довго ображатися один на одного вони не можуть та через 1-2 хвилини миряться. Не я така одна, в кожній сім'ї таких проблем вистачає, зауважила вона.

" Батьки діти - це вічний конфлікт. Щось не так зробили - мені не подобається", каже Наталя

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На питання, чи не планує десь емігрувати із сім'ю, Наталя сказала, що навіть не уявляє, як може кудись поїхати. Діти її підтримують, але зауважила "поки що".

Співачка також розповіла про складну хворобу онуки. В неї була саркома, яку, на щастя вдалося побороти. Попри інвалідність, вона оптиміст, не зациклена на тому, що не така як всі. А вона жива, весела, закінчує другий курс й стане журналістом.

Нагадаємо, дикий чоловік напав на сина Меган Маркл і принца Гаррі: "Гидота, яку слід приспати".

До слова, Олександр Педан поставив під питання повернення Притули на "Хто зверху?": причина проста.

Раніше ми писали, що легендарна "фанера": дивну статую Зінедіна Зідана встановлять перед Чемпіонатом світу з футболу