Анастасія Заворотнюк здобула популярність завдяки ролі Вікторії Прутковської з серіалу"Моя прекрасна няня". Не можна не відзначити, що наня Віка за сценарієм була з українського Маріуполя.

Але навіть не дивлячись на це родина Заворотнюк старанно відмовчується про війну в Україні. І якщо саму Анастасію можна зрозуміти - вона не з'являється в соцмережах і бореться з онкологією, то тиша її старшої доньки Анни розцінюється, як підтримка режиму володимира путіна.

Анастасія Заворотнюк з донькою Ганною, скріншот: Instagram
Анастасія Заворотнюк з донькою Ганною, скріншот: Instagram

Сам же Анна спочатку залишила маму і поїхала в Дубай, а після закриття багатьох авіанапрямків для росіян стала колесити по батьківщині, захоплюючись її середньовічними красотами, в яких живуть люди донині. Зараз же перед донькою Заворотнюк постало дуже важке на її думку питання. І ні, це не про здоров'я і одужання її матері.

"Схожі? P.S Тваринка не мій)) дуже хочу собаку, але ніяк не можу зважитися. Як думаєте, варто того? Розповідайте про своїх тварин, хто у вас і як звуть?",- підписала Анна кадр з собакою в своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скріншот поста Анни Заоротнюк
Скріншот поста Анни Заоротнюк

Коментатори стали моментально ділиться думкою:

"Французький бульдог Джаз. Діти дуже хотіли, в результаті віддуваюся я. Але це непідробні емоції і радість", "Кішка Ліла, моя душа, моя улюблениця, моя друга доча", "Якщо є кому залишити на час подорожей і якщо зможете щоранку гуляти в будь-яку заметіль", "Аня, собака це щастя! Звичайно як і в усьому є свої плюси і мінуси"...

Нагадаємо, що донька онкохворої Заворотнюк зраділа "красотам" росії, поки рашисти крадуть унітази.

Раніше ми повідомляли, що донька Анастасії Заворотнюк після Великодня зникла з Москви, знайшли з бубликом у роті біля Волги: "Дихаєш.. Це щось..."