В мережі з'явилась робота лідерки гурту The Hardkiss Юлія Саніна, яку вона записала у 2011 році

Кліп опублікований у соціальній мережі Іnstagram "Зірковий шлях".

Юлія Саніна, фото: instagram \ \ the_hardkiss
Юлія Саніна, фото: instagram \ \ the_hardkiss

Автори програми вирішили пригадати попередній проєкт Саніної, який називався «Val & Sanina». Це був перший проєкт Юлії та Валерія Бебка.

Тоді пара співала російською мовою та за іміджем мало чим відрізнялися від решти поп виконавців. Через велику конкуренцію, гурт "не прижився" серед шанувальників, тому вони кардинально змінилися.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"2011 року зіркова пара створила дует «Val & Sanina». Лише згодом вони змінили назву гурту на «The Hardkiss», оновили імідж, почали співати англійською і стали топовим українським гуртом", - говориться в повідомленні

Продивляючись відео кліпу "Волны" шанувальники трішки поностальгували за минулими роками та зауважили, що дійсно, Юлія Саніна дуже змінилася, а в одному з коментарів написано, що навіть й не впізнали її.

"Не впізнала б без кліпу", - написано у коментарі.

А інша підписниця зауважила:

"Ой, це ж "Волны" ❤️ Вона дууууже довго в мене в плейлисті була)"

Нагадаємо, Юлія Саніна з The Hardkiss порадувала себе своїми ж руками: "Не довіряю більше нікому".

До слова, Юлія Саніна, фронтвумен The Hardkiss обійняла чоловіка вперше за чотири місяці: "Не бачились цілу вічність".

Раніше ми писали, що Юлія Саніна з The Hardkiss поділилася, скільки заробила для українців своїм талантом: "Разом ми переможемо".