Відома українська виконавиця і фронтвумен успішного гурту "The Hardkiss" Юлія Саніна (Головань) є активною користувачкою соцмережі Instagram і частенько розміщує свіжі публікації зі свого життя, за яким стежить близько 715 тисяч чоловік.

Цього разу Юлія Саніна розповіла, що через місяць з моменту прем'єри її нової пісні "Як ти?", яка встигла так полюбитися її українській аудиторії, кількість переглядів на різних музичних платформах склала близько 1 мільйона. Співачці, завдяки цьому треку, вдалося зібрати приблизно 45 тисяч гривень, які в підсумку вона пожертвувала в благодійний фонд телеведучої Маші Єфросиніної, що створений для допомоги постраждалим у цій війні українцям.

Скріншот з Instagram, Юлія Саніна
Скріншот з Instagram, Юлія Саніна

Юлія Саніна подякувала своїм численним шанувальникам за те, що вони обирають українську музику і заявила, що спільними зусиллями Україна переможе росію.

"Завдяки цьому нам вдалося зібрати близько 45 000 грн роялті, які ми вже перерахували до благодійного фонду Маші Єфросиніної @masha.foundation. Дякую вам, за те, що слухаєте українську музику. Разом ми переможемо ❤️" - написала артистка.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Користувачі соцмережі у відповідь подякували співачці за творчість і оцінили пісню, яка відгукнулася в душі у кожного українця.

Коментарі - instagram.com/the_hardkiss/
Коментарі - instagram.com/the_hardkiss/

Коментарі - instagram.com/the_hardkiss/
Коментарі - instagram.com/the_hardkiss/

Нагадаємо, Юлія Саніна з The Hardkiss ошелешила українців сумною новиною: "Іншого вибору немає"

Як повідомляв Знай.uа, Юлія Саніна з The Hardkiss об'єдналася з Джамалою і Машею Єфросиніною заради України: "Життєво важливо"

Також портал Знай.uа писав, що Юлія Саніна з The Hardkiss нагадала "визволителям" їх тяжку долю: "Той, хто прийшов проросте"