Відомий український співак Володимир Дантес несподівано обрушився критикою на новий фільм студії Marvel. Він закликав шанувальників подумати, перш ніж витрачати гроші на похід в кінотеатр. Своєю думкою артист поділився в сторіс на сторінці в соцмережі instagram.

Володимир Дантес приділяє чимало часу спілкуванню з шанувальниками в соцмережах і частенько ділиться з ними новими фото, відео та думками. Цей раз не став винятком і артист поділився враженнями від перегляду нового фільму Marvel.

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

Так, артист розкритикував фільм "Доктор Стрендж: в мультивсесвіті безумства", прем'єра якого відбулася 9 червня в українських кінотеатрах. Дантес закликав шанувальників не йти в кіно і не витрачати гроші на фільм. Він назвав фільм повним провалом і порівняв його з роботами студії DC.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Несподівано, але новини зі світу кіно. Якщо ви раптом захочете витратити гроші, щоб подивитися "Доктор Стрендж" - не робіть цього! Це так жахливо, що я думаю, що це перший фільм Marvel, який знімали DC", - розповів Дантес.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юлія Мендель вирішила вилучити користь зі "скандалу" за часів роботи в ОП і пішла на несподіваний крок: "Світла справа".

Також наш портал повідомляв, Анна Трінчер поскаржилася на хворобливі наслідки війни, з якими знайомий майже кожен українець: "Всюди бачу небезпеку".

Крім того, наш портал повідомляв, Анна Саліванчук зачарувала виглядом у розкішній вишиванці та поділилася переживаннями: "Біль у серці".