Знаменитий ведучий популярних українських шоу "Співають всі!" і "Маска" на телеканалі "Україна" Володимир Остапчук розповів, що в юності займався небезпечним видом спорту і чому закинув цю справу. Спогадами він поділився в сторіс на своїй сторінці в instagram.

Володимир Остапчук приділяє багато уваги соцмережам, тому його шанувальники завжди в курсі, чим зайнятий ведучий. Він активно ділиться фото і відео з особистого життя і частенько радує жартами.

Володимир Остапчук, фото з instagram
Володимир Остапчук, фото з instagram

Так, цього разу він поділився відео зі спорту, де боксує разом з тренером. Володимир Остапчук робить це досить вміло, ухиляючись від усіх "стусанів" свого наставника. Ведучий зазначив, що в роки, коли навчався в університеті, займався цим видом спорту. Однак досягти висот не вдалося, оскільки його тренера посадили і він закинув цей небезпечний вид спорту.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я вам розповідав, що в універі ходив на бокс, поки мого тренера не посадили?",- запитав Остапчук у шанувальників.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом доступного сезонного салату: залишитеся ситі і при грошах.

Також наш портал повідомляв, Анна Трінчер поскаржилася на болючі наслідки війни, з якими знайомий майже кожен українець: "Всюди бачу небезпеку".

Крім того, наш портал інформував, Андрій Бєдняков поставив на місце Лазарєва, який тріпався про те, що ЗСУ нібито обстрілюють цивільних: "Приїжджай сюди, Сергію".