Відомий український телеведучий Даніель Салем показав, як справляється з труднощами за допомогою гумору. Яскравими кадрами він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Даніель Салем один з тих сміливців, які вступили до лав ЗСУ ще в перші дні війни. Він несе службу в рідній Одесі і встигає приділяти час волонтерству. Телеведучий днями безперервно трудиться, роблячи все, щоб допомогти нужденним.

Даніель Салем. Фото: скрін youtube
Даніель Салем. Фото: скрін youtube

Так, цього разу він показав, як йому довелося перевезти десятки, якщо не сотні коробок з вантажем для лікарень в Миколаєві. Незважаючи на великий обсяг роботи Даніель Салем не сумує, а навпаки знаходиться у піднесеному настрої і не перестає жартувати. На відео він взяв грудний імплант і трохи "побешкетував".

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

"Ми українці і нам не все одно! У той день у мене був прекрасний настрій якщо що, так що соррі за гумор", - зазначив Даніель Салем.

Варто відзначити, що нещодавно Даніель Салем заявив про бажання усиновити або удочерити дитину після війни. Він хоче подарувати життя юній українці або українцю, які через війну залишилися без батьків.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Андрій Бедняков поставив на місце Лазарєва, який тріпався про те, що ЗСУ нібито обстрілюють цивільних: "Приїжджай сюди, Сергійко".

Також наш портал повідомляв, Надя Дорофєєва показала захист дітей очима української художниці, скільки біди принесла рф в українські сім'ї: "Неможливо виміряти..."

Крім того, наш портал інформував, зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк присоромив Євгену Лозу за мовчання під час війни: сказала, що не хоче ризикувати через хворобу мами.