Відомий український актор, зірка "Дизель шоу" Єгор Крутоголов часто радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео в Instagram, де за його життям стежать понад 105 тисяч осіб.

Зараз в рамках "Зіркового шляху" з ним вийшло 30-хвилинне інтерв'ю з безліччю обговорюваних тим, особливо стосовно повномасштабної війни проти рашистів, сім'ї і слів, озвучених 23 лютого 2022 року.

Єгор Крутоголов. Фото: скрін youtube
Єгор Крутоголов. Фото: скрін youtube

В рамках інтерв'ю журналістка поцікавилася, де зараз знаходяться його діти і дружина, переводячи питання в бік страшного ДТП, в яке потрапив в середині лютого його старший син.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

— Ваша дружина і сини, вони в Києві, так?

— Молодший зараз у Києві, а старший з дружиною поїхали на змагання з картингу. Ось перший у нас виїзд, поїхав на змагання і посів друге місце - нормально.

— Тоді бачилися вже 23, якраз Лев потрапив в ДТП і в лікарню. А зараз я бачу вже знову катається.

— Дійсно був після аварії, але все добре. Він вже знову в справі, вже показує хороші результати. І всім, хто переживав, писав, спасибі.

Згодом Крутоголов зазначив, що радий наявній можливості для сина, щоб він виступав і не сидів у підвалах, слухаючи вибухи.

Нагадаємо, Єгор Крутоголов з "Дизель шоу" заглянув у майбутнє в останній вечір перед війною: "Я не вірю"

Як повідомляв "Знай.ua", Єгор Крутоголов з "Дизель шоу" вирішив власноруч наблизити перемогу України і допомогти ЗСУ: "Новий вояка"

Знай.ua писав, Єгор Крутоголов з "Дизель шоу" показав, як посилив бійців ЗСУ: "Надавали оркам"