Анна Саліванчук не перестає годувати родину смачненьким, цього разу вона показала як приготувати вдома тірамісу

Зірка поділилася рецептом на сторінці соціальної мережі Іnstagram.

Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube
Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube

Анна Саліванчук вирішила навчити шанувальників готувати новий смаколик - турецький кекс або тірамісу по-домашньому. Він за консистенцією та смаком кекс схожий на нього. До того ж Анна каже, що витрати на його приготування невеликі.

"Друзі, сьогодні ділюсь для вас рецептом дивовижно смачного, ніжного турецького кексу", - написала вона.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

За рецептом зірка спочатку готує бісквіт, а для цього знадобиться:

  • яйця - 2 шт;
  • дрібка солі;
  • цукор - 200 гр;
  • ванільний цукор - 1ч. ложка;
  • молоко -100 мл
  • рослинна олія;
  • мука - 200 гр;
  • какао -50 гр;
  • Розпушувач - 1ч. ложка;
  • молока на просочення - 300 мл.

Щоб приготувати бісквіт Анна починає збивати яйця, поступово додаючи сіль, цукор, ванільний цукор. Потім вливає молоко та олію. Коли яєчна маса готова, а цукор розчинився, додаємо борошно, какао та розпушувач, замішувати тісто необхідно до однорідності. Готове тісто виливаємо в змащену маслом форму та ставимо випікати при температурі 180° на 40 хвилин.
Спечений кекс треба проколоти шпажкою по всьому периметру та заливаємо молоком. Даємо охолонути.

Для приготування крему знадобиться:

  • молоко - 600 мл;
  • мука - 20 гр;
  • крохмаль 30 гр;
  • ванілін щіпка;
  • цукор - 60 гр;
  • вершкове масло -150 гр

Поки остигає бісквіт, зірка варить крем. Спочатку заливає молоко, в нього додає цукор, борошно, ванілін і крохмаль та заварює до загусання. Потім додає вершкове масло та перемішуємо масу до однорідності. Готовий крем має остигнути, після чого вона вилила його на охолоджений кекс. Щоб бісквіт припитався Анна поставила його на декілька годин в холодильник, після чого зверху посипала какао.

Нагадаємо, Анна Саліванчук зачарувала виглядом у розкішній вишиванці та поділилася переживаннями: "Біль у серці".

До слова, "Двояке відчуття": дружина продюсера "Кварталу 95" Анна Саліванчук не вірить Світлані Лободі.

Раніше ми писали, що Анна Саліванчук вирішила перехилити чарку за спиною у дітей і чоловіка: "Шкода, не наливають"