Співак розповів чи було йому страшно коли почалася війна

Про це він розповів у програмі "Зірковий шлях.

Антон Вкльбой. Фото: скрин відео

21-річний Антон Вельбой (Wellboy) співак розповів, що було дуже страшно. Коли почалася війна, він був у Києві. Вони хотіли спершу з родиною виїхати в село, проте маршрутка не поїхала. З родиною він лишився в столиці. Як він відверто зізнався:

"Було страшно"

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Вони спробували розміститися в метро, але там було багато людей. Їм пощастило, їх впустили переховуватись в підвальне приміщення, де до цього був бар. Там були всі умови, а також до них приєднались його друзі та вони влаштували справжній концерт.

Зараз Антон потроху виступає, бере участь у благодійних концертах, а живе за гроші, які лишилися з новорічних корпоративів. Зі слів співака його змінила війна, показала, що є хороші люди, які готові помогти, а є ті, яких неможливо зрозуміти.

Ведуча спитала, чи вільне його серце. Він відповів, що зараз війна й зараз не до того, а потім сказав:

"Звичайно вільне"

Ведуча підмітила, що Антон про це сумно сказав. На що він відповів, що зараз це не пріоритет, давайте закінчимо війну, а потім будемо розбиратися.

Нагадаємо, Wellboy розповів про довготривале життя в бомбосховищі: "Були музиканти, душ і туалет".

До слова, Антон Wellboy показав, як на нього впливають пенсіонерки: "Бабки в житті не головне".

До слова, Колишня Потапа Ірина Горова здивувала яскравою зміною іміджу, Wellboy не втримався: "Ну ви і люта"ю