Відомий український співак, учасник шоу "X-Фактор" і національного відбору на "Євробачення-2022" Wellboy розповів про довготривале життя в бомбосховищі. Як він проводив час у перші тижні війни, артист розповів в інтерв'ю славі Дьоміну.

Слава Дьомін в інтерв'ю з Wellboy поцікавився в артиста, як він пережив той період, коли доводилося буквально жити в бомбосховищі через активні бойові дії на багатьох напрямках в перші тижні війни. Артист відповів, що дійсно провів багато часу під землею, проте було досить комфортно.

Wellboy, фото: Instagram
Wellboy, фото: Instagram

"У нас там була кухня. У мене мама готувала супи всякі. І дуже Люди здружилися. У нас були там музиканти в бомбосховищі, композитори і ввечері навіть діставали гітару, фортепіано", - поділився співак.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також артист додав, що не виникало проблем з гігієною, оскільки в бомбосховищі у них був і душ, і туалет.

"Була в нас душова кабіна в бомбосховищі і туалет. Це було в підвальному приміщенні, був типу бар і туди господар, дуже добрий, дав ключі і пустив всіх сусідів і всіх бажаючих. У мене залишалася їжа на кухні і він сказав, можете брати", - розповів Wellboy.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дмитро Комаров з "Світ навиворіт" прийняв сюрприз від Вакарчука, але Пікалову з Кварталу 95 "потрібніше": "Відсуваючи ворога".

Також наш портал повідомляв, Оля Полякова і Маша Єфросиніна схопилися Олега Винника: "Навряд чи вийде взагалі".

Крім того, наш портал писав, Катя Осадча розширила можливості з пошуку зниклих українців: "Щоб об'єднати всі сім'ї, які втратили зв'язок".