Дмитро Гордон - відомий український журналіст, який в останні роки демонструє не тільки професійні якості в безлічі інтерв'ю, але ще і досить дивні, іноді нелогічні жарти.

Його виняткову свободу в цій справі помітили після спілкування з російським опозиційним політиком Михайлом Ходорковським. Тоді чоловік заїкнувся про барак, а Дмитро, у свою чергу, згадав про колишнього американського президента Обаму.

Дмитро Гордон, фото: Instagram
Дмитро Гордон, фото: Instagram

У TikTok з'явився кумедний скріншот з коментарів. Вище ми бачимо фотографію Жана Беленюка у футболці "Мій Херсон вам в рот не влізе".

Дмитре, а у вас теж великий Херсон?

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

— У мене і Миколаїв немаленький.

Все це відбувається на тлі повномасштабної війни проти рашистів, яка триває вже більше 100 днів. Окупанти гинуть сотнями, більше 30 тисяч російських військових більше ніколи не побачать своїх дітей, дружин і матерів.

Дмитро Гордон і Жан Беленюк, скріншот: TikTok
Дмитро Гордон і Жан Беленюк, скріншот: TikTok

"А у мене Бердянськ, і я щасливий. Слава Україні", "У мене Хмельницький більше", "Ну його відповіді - це завжди шедевр", "Коментарі Гордона - це окремий вид мистецтва", - пишуть користувачі в коментарях.

@gordon.comments

Инст:@gordon.comments#дмитрийгордон #интервьюгордона #рекомендации

♬ оригинальный звук - Gordon.comments

Нагадаємо, Жан Беленюк зі "Слуги народу" опустив всіх окупантів рф з небес: "Мій Херсон вам в рот не влізе"

Як повідомляв "Знай.ua", журналіст Дмитро Гордон зізнався, яка у нього найзаповітніша мрія: "Діамантові слова"

Знай.ua писав, Дмитро Гордон назвав терміни, коли трапиться переломний момент на фронті: "Багато в чому лотерея"