Відома українська співачка Оля Цибульська вирішила згадати мирні дні і поділилася забавним відео, на якому "пустує" з Віталієм Козловським. Ролик знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська активно веде свою сторінку в соцмережах, тому її шанувальники не встигають занудьгувати і завжди знаходяться в курсі подій в житті зірки. Співачка частенько радує кумедними кадрами зі свого життя і цей раз не став винятком.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Так, Цибульська вирішила трохи зануриться в спогади і показала, який у неї був веселий лютий цього року, ще до початку повномасштабної війни. На відео співачка танцює з Віталієм Козловським. Дія, судячи з усього, відбувається в студії, і зірки вирішили трохи розрядити обстановку і "побешкетувати".

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Танець Козловського і Цибульської вийшов ефектним, а в кінці співачка буквально осідлала свого колегу по "танцполу".

"Щасливий Лютий 2022 до війни", - підписала публікацію співачка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Анна Саліванчук зачарувала краєвидом у розкішній вишиванці та поділилася переживаннями: "Біль у серці".

Також ми повідомляли, Світлана Тарабарова показала, як підтримати українців, які живуть на тимчасово окупованих територіях: "Сила в єдності".

Крім того, наш портал інформував, зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк присоромив Євгену Лозу за мовчання під час війни: сказала, що не хоче ризикувати через хворобу мами.