Відомий російський комік і телеведучий Максим Галкін захопив спортивною статурою на людному пляжі. Фото артист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Максим Галкін разом дружиною Аллою Пугачовою і дітьми перебуває в Ізраїлі, куди виїхав ще в перші дні російського вторгнення в Україну. Тоді артист розкритикував дії своєї країни і виступив проти військових дій в Україні.

Максим Галкін. Фото: YouTube
Максим Галкін. Фото: YouTube

Шоумен і зараз не відмовляється від своїх слів і навіть більше того - намагається допомагати українцям. Він влаштував цілий благодійний тур, щоб зібрати гроші на допомогу постраждалим від війни. У перервах між виступами Галкін знаходиться час і для відпочинку.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Так, гуморист показав, як відпочив біля моря. На фото Галкін стоїть з голим торсом і чорних шортах. З ким саме він проводив вільний час на фото не видно, але можна припустити, що разом з дітьми і коханою дружиною.

"Кубиків ще немає, кульки намітилися", - з ноткою гумору підписав знімок Максим Галкін.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Адріано Челентано з "Ліги сміху" висловив правду про рідну Молдову на тлі війни: "Це ваша Америка почала".

Також наш портал повідомляв, Анна Трінчер поскаржилася на болючі наслідки війни, з якими знайомий майже кожен українець: "Всюди бачу небезпеку".

Крім того, наш портал інформував, Максим Галкін планує відновити концерти в Росії і перерахувати зібрані гроші біженцям з України: "Вважаю своїм обов'язком".