Кожен українець пам'ятає 24 лютого 2022 року, коли росія на чолі з Володимиром путіним вирішила напасти на Україну і "врятувати" нас від щасливого життя.

Не забули цей страшний день і колишній учасник шоу "Холостячка" Андрій Рибак з його дівчиною Аліною. Про це вони розповіли у 3 випуску проєкту "Як ти?" з Григорієм Решетником.

Ксенія Мішина і Андрій Рибак, фото: СТБ
Ксенія Мішина і Андрій Рибак, фото: СТБ

Аліна згадує, що попереджала коханого про те, що може початися війна і просила придумати план дій на цей випадок, але Рибак не вірив у таку ймовірність і заспокоював дівчину.

"24 лютого ми були вдома, прокинулися о 5 ранку тому що подзвонив мій друг і сказав, що почалася війна",- ділиться дівчина.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Рибак тоді одразу вийшов на балкон і побачив, що багато людей з валізами виходили і вантажили все в автомобілі. Вибухів вони не бачили, так як живуть в районі вокзалу.

"Він був переляканий. Я теж відчула страх, але я одразу подзвонила батькам. Вони працюють на Хмельницькій АЕС і відмовилися їхати",- з сумом каже Аліна.

Андрій Рибак з дівчиною, instagram.com/smirnovaaalina
Андрій Рибак з дівчиною, instagram.com/smirnovaaalina

Сам Андрій згадав, що вирішив одразу зняти гроші і пішов до банкомату, але його дещо здивувало в той момент.

"Хлопець працює, шаурму робить, кав'ярня... Люди так ходять і як-ніби не вірять в те, що відбувається... Звучить сирена".

Нагадаємо, що Андрій Рибак з "Холостячки" різко висловився на адресу Макса Коржа, який заспівав про дружбу українців і росіян.

Раніше ми повідомляли, що учасник "Холостячки" Рибак показав, як росіянка нахабно спробувала вкрасти шматочок української культури.