Український виконавець Wellboy (справжнє ім'я - Антон Вельбой) став популярний після участі в шоу "Х-Фактор" і хіта "Гуси". Зараз артист продовжує активно розвивати сольну кар'єру, а також займатися просуванням свого аккаунта в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 75 тисяч осіб.

Антон Вельбой дав інтерв'ю шоу "Зірковий шлях" і розповів про те, де зараз знаходиться його 39-річний продюсер Юрій Бардаш, який працював з групами Quest Pistols, Нерви, Гриби і багатьма іншими артистами.

Юрій Бардаш і Wellboy, фото: Instagram
Юрій Бардаш і Wellboy, фото: Instagram

Як повідомив Вельбой, Бардаш зараз в Грузії і виїхав він туди ще до початку повномасштабної війни. За словами артиста, під час їх недавньої телефонної розмови продюсер йому зізнався, що повернутися в Україну не може через те, що дуже боїться за доньку Сару, яку народила його нова дружина Єлизавета в 2020 році.

"Так, Юра за кордоном. Він у Грузії, виїхав ще до війни. Зідзвонювалися недавно, я говорив, щоб він приїжджав. Сказав не може, у нього там донька і не може собі уявити, як вона плаче, як його "бубочка плаче", - поділився Вельбой.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Wellboy розповів про довготривале життя в бомбосховищі: "Були музиканти, душ і туалет"

Як повідомляв Знай.uа, Антон показав, як на нього впливають пенсіонерки: "Бабки в житті не головне"

Також портал Знай.uа писав, що фіналіст нацвідбору "Євробачення-2022" Wellboy відправив свій поцелуйчик Kalush Orchestra: "{оч би не на*бнулась"