У першому випуску проєкту "Як ти" головна героїня 2 сезону шоу "Холостячка" співачка Злата Огнєвіч зізналася Григорію Решетнику в появі деяких стосунків у неї і Олексія Тригубенка, якого відкинула Ксенія Мішина в першому сезоні.

Як тільки у Григорія Решетника випала можливість поспілкуватися з самим Льошею, то він одразу ж поцікавився цією історією. Тема якраз зайшла на рахунок побачень і романтичних стосунків, Тригубенко зізнався, що зараз не той час для цього. А ведучий всунув в розмову і Злату, згадуючи, як вона почервоніла при згадці про Льошу.

Злата Огнєвіч, фото: Знай.uа
Злата Огнєвіч, фото: Знай.uа

"Вона почервоніла? А я думав, що мені всі пишуть про Злату Огнєвіч. Я її просто зустрів у Чернівцях. Я сказав "Привіт", вона відповіла "Привіт, я збираюся в Америку", я побажав їй удачі і все... Ні, ми не переписуємося... У неї ж там така історія: Тарапата, Андрій... Я не хочу, це другий сезон... Я краще Еллерту напишу",- сміється Тригубенко, згадуючи свого головного конкурента за серце Ксенії Мішиної.

Олексій Тригубенко і Ксенія Мішина, фото СТБ
Олексій Тригубенко і Ксенія Мішина, фото СТБ

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

З Ксенією Мішиною Тригубенко теж зустрічався, але побачив він її ще до війни. Він зазначив, що не вникає у стосунку її і Еллерта, так як у них "там щось якісь гойдалки".

Нагадаємо, що відкинутий Ксенією Мішиною Олексій Тригубенко розповів, як йому подзвонила колишня 24 лютого.

Раніше ми повідомляли, що Олексій Тригубенко відволікся на іншу "холостячку" під час війни: "Гарячий період".