Українці тривалий час спостерігали за перепетіями у стосунках головної героїні першого сезону романтичного шоу "Холостячка" Ксенією Мішиною та переможцем проєкту Олександром Еллертом.

Пара то сварилася, то знову мирилася і в моменти перемир'я розчулювала всю країну. Але закохані поставили остаточну крапку, хоча обидва не заперечують, що можливе возз'єднання.

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина, фото: Знай.uа
Олександр Еллерт і Ксенія Мішина, фото: Знай.uа

Коли на інтерв'ю до Григорія Решетника прийшли Олексій Тригубенко та Андрій Рибак, які теж були учасниками "Холостячки", то Гриша не міг не завести тему про Мішину і Еллерта.

Олексій Тригубенко зазначив, що бачив Ксенію ще до війни, але він не вдається в їхні стосунки з Еллертом.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Підходив до неї і питав, як справи, як життя... Еллерт звичайно ревнивий, але ми з ним не спілкуємося... Це не моя історія бути другом, щоб вона колись звернула на мене увагу. Вона рішення вже прийняла",- ставить крапку Олексій.

Олексій Тригубенко, фото: Знай.uа
Олексій Тригубенко, фото: Знай.uа

Наступним про перепетії життя пари розповів і Андрій Рибак. Гриша Решетник запитав, чи Мішина і Еллерт разом зараз, але отримав досить туманну відповідь:

"Ми раніше зустрічалися в Одесі, ми навіть гуляли разом... Десь рік тому... Зараз відчуття, що у них досить непростий період. Будемо сподіватися, що вони знайдуть ці відповіді".

Решетник зазначив, що іноді йому здається, що Ксюша і Саша за допомогою інтерв'ю передають один одному послання, для того, щоб досягти розуміння. Андрій Рибак не став цього заперечувати.

Хлопець зазначив, що стосунки Мішиної і Еллерта складні, тому що там хтось когось розцінює, як "приз" на шоу.

Нагадаємо, що Олексій Тригубенко відхрестився від стосунків із Златою Огнєвіч, занадто багато було на "Холостячці" :"Я краще Еллерту подзвоню".

Раніше ми повідомляли, що Андрій Рибак з "Холостячки" різко висловився на адресу Макса Коржа, який заспівав про дружбу українців і росіян.