Андрій Рибак був учасником першого сезону романтичного шоу "Холостячка" з акторкою Ксенією Мішиною. Було видно, що дівчина дуже розташована до хлопця.

Але, як з'ясувалося пізніше, хлопець виявився тим ще ловеласом: на проєкті він клався в коханні Ксенії, а поза ним - своїй колишній дівчині Аліні.

Мішина пробачити цього не змогла і вигнала Рибака з шоу і свого серця, а Аліна прийняла хлопця назад і ось пара разом вже майже 2 роки знову.

Ксенія Мішина і Андрій Рибак, скріншот з відео
Ксенія Мішина і Андрій Рибак, скріншот з відео

Дівчина Рибака Аліна зізналася в інтерв'ю Григорію Решетнику, що війна зробила їх ближчими. Та й сам Андрій визнає, що вони все-таки завели кота і таки вирішили одружитися.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Це не через війну, все було сплановано нами разом. Аліна мені розповідала чіткий план, як має виглядати освідчення. Все буде в Парижі, відправляє мені посилання на обручки",- сміється хлопець.

Аліна ділиться, що натякала Андрію про весілля ще за пару місяців до початку війни.

"Це було поступово, я не тиснула. Андрій реагував спокійно... Це сльози щастя".

Еллерт і Рибак, скріншот: Youtube
Еллерт і Рибак, скріншот: Youtube

Сам Рибак зазначає, що помпезного освідчення він не робив. Він вивіз її з подругою, Аліна написала що сумує, а він в листуванні запропонував їй вийти за нього заміж після війни, на що дівчина відповіла "Так".

"Я розумію, що те, що спланувала Аліна потрібно зробити. У мене цих посилань цілі замітки"

Батьки знають про наміри пари одружиться, але самі вони ще не знайомі.

Нагадаємо, що Олексій Тригубенко відхрестився від стосунків з Златою Огнєвіч, занадто багато було на "Холостячці": "Я краще Еллерту подзвоню".

Раніше ми повідомляли, що Андрій Рибак з "Холостячки" разом з Льошею Тригубенком працює в тилу.