Стало відомо, що футболіст збірної Англії був «вигнаний своїм партнером», витративши 55 000 фунтів стерлінгів на ескорт, в якого він «закохався» і засипав повідомленнями.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

The Sun повідомляє, що неназвана зірка була "одурманена" ескортом і за сім місяців виплеснула 35 000 фунтів стерлінгів, щоб виступи з'являлися регулярно, а також витратила 20 000 фунтів стерлінгів на подарунки, включаючи намисто вартістю 2 500 фунтів стерлінгів.

Також кажуть, що він відправив «тисячі повідомлень» тимчасовому компаньйону, а його партнерка вирішила вигнати його, перш ніж залишитися з батьками.

Кажуть, що зірка збірної Англії була вигнана своєю дівчиною
Кажуть, що зірка збірної Англії була вигнана своєю дівчиною

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляється, підозри виникли після того, як гравець, який розглядається, почав захищати свій телефон вдома, перш ніж його партнер побачив фотографії та повідомлення, коли він був у душі.

The Sun цитує джерело, яке говорить, що партнер був глибоко поранений діями професіонала "Трьох левів".

Крім того, кажуть, що один з приятелів футболіста назвав його «мордою».

The Sun додає, що партнер готовий дати футболістові "останній шанс", хоча він стверджує, що він повинен включити налаштування місцезнаходження в своєму обліковому записі Snapchat.

Англія має всього 164 дні до початку чемпіонату світу з футболу
Англія має всього 164 дні до початку чемпіонату світу з футболу

Повідомлення виходить напередодні матчу Ліги Націй Англії проти Італії, після їх поразки від Угорщини і нічиєї з Німеччиною.

Гарет Саутгейт не буде в захваті від небажаного відволікання уваги перед матчем, оскільки підготовка до чемпіонату світу йде повним, який почнеться в листопаді, загострюється.

Нагадаємо, що під час футбольного матчу гравець провалився в дірку на полі.

Як раніше повідомляв портал "Знай", статую Зідана поставлять на честь чемпіона світу.