Відомий український тренер і мотиватор Аніта Луценко, яка також брала участь в шоу "Зважені та щасливі", часто розміщує для шанувальників цікаві та інформативні пости, а іноді розповідає і про особисте життя. На її аккаунт в Instagram підписано більше 1 мільйона чоловік.

Аніта Луценко виділила три моменти, які впливають на мотивацію. Перший з них - визнанням самому собі, що стрес є, він існує і його потрібно пережити. Другий полягає у визначенні чіткої мети.

"Схуднути — це погана ідея! Придумай цікавішу мету: напиши, що тебе надихає і навіщо бути здоровою, красивою, стрункою", - додала знаменитість.

Аніта Луценко. Фото: скріншот youtube
Аніта Луценко. Фото: скріншот youtube

І нарешті, третій, не менш важливий момент - це систематизувати всі свої дії. Це якась база звичок, плану тренувань і правильного харчування.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Луценко підкреслила, що потрібно просто зібрати всі сили в кулах і почати щось робити, адже все залежить саме від людини, а не від обставин або погоди за вікном.

"Не треба багато думати, потрібно просто взяти і зробити фізкультуру і нормальне харчування своєю звичкою, а не проблемою. Зберись і продовжуй жити для себе, заради себе, своє найкраще життя з можливих варіантів на цей момент… це залежить від тебе ❤️", - підсумувала тренер.

Нагадаємо, Аніта Луценко розповіла, як боротися з випаданням волосся на тлі стресу під час війни: "Не втираємо те, що можемо з'їсти"

Як повідомляв Знай.uа, Аніта Луценко емоційно звернулася до росіян: "Нудить від тих фейків, історичних перекруток, якого біса?"

Також портал Знай.uа писав, що Марина Боржемська поставила крапку в мовному питанні: "Краще пробувати і помилятися, ніж мовчати"