Відома журналістка і блогерка Ніка Білоцерківська розповіла Дмитру Гордону, що хоче зробити зі своїм російським паспортом і чи бачить майбутнє в країні-агресорі.

В інтерв'ю Дмитру Гордону журналістка заявила, що на даний момент мати російське громадянство це велика ганьба для неї. Ніка Білоцерківська хоче назавжди розпрощатися з усім, що пов'язано з рф, навіть незважаючи на великий заробіток від блогу і кулінарних шкіл, який вона має.

"Зараз нічого ганебнішого бути не може. Відношення до цієї банди я не хочу мати взагалі ніякого", - заявила блогерша.

Білоцерківська і Гордон, скріншот з відео
Білоцерківська і Гордон, скріншот з відео

Але дівчина зазначила, що викинути з пам'яті своїх вчителів і прекрасних моментів з життя в росії вона не хоче. Однак платити податки вона більше не має наміру, адже таким чином вона буде спонсорувати війну, яку розв'язала ця країна на території України.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Гордон запитав, чи готова Білоцерківська спалити свій російський паспорт, і вона відповіла однозначно - так. Але блогерша заявила, що це ознака дурного смаку і демонстративний прийом, який за її словами, використовує пропагандистка Маргарита Симоньян.

"Це чисто гівноїдські прийомчики. Цей дешевий пафос, який вони використовують, щоб відволікати від суті. Я чесно вам заявляю, що до цієї держави, в тому його варіанті, коли президент м'яко кажучи неадекватний і здійснює міжнародні злочини, я не хочу мати ніякого відношення. Я не хочу бути співучасником", - сказала Білоцерківська.

Нагадаємо, в росії вперше відкрили кримінальну справу про "фейки": блогерці загрожує величезний термін

Як повідомляв Знай.uа, Максим Галкін планує відновити концерти в росії і перерахувати зібрані гроші біженцям з України: "Вважаю своїм обов'язком"

Також портал Знай.uа писав, що Женя Мільковський з гурту "Нерви" написав першу пісню українською мовою: про біль, постріли та мовчання під час війни