Шанувальникам показали архівне сімейне фото, коли відома співачка була ще Танею

Світлину оприлюднили у фан-акаунті Іnstagram

Тіна Кароль. Фото: скрін youtube
Тіна Кароль. Фото: скрін youtube

Тіна кароль, а у минулому Таня Ліберман, народилася 25 січня 1985 року в Магаданській області, де в ті роки жили її батьки-інженери, які приїхали на Колиму на заробітки. Батько Григорій Самойлович був уродженцем Чернівецької області, мама, Світлана Андріївна, родом з Івано-Франківська. У сім'ї підростав 4-річний син Станіслав, згодом адвокат та співвласник київської юридичної фірми UBG.

У коментарі до публікації написано:

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Сім'я ❤️"

Варто зазначити, що зроблена світлина за допомогою популярного на той час фотоапарата, який залишав дату на знімку. Тож фото зроблене у 1997 році. На ньому батько співачки Григорій Ліберман обнімає дружину Світлану та доньку. Поруч стоїть старший син Станіслав.

Шанувальники у коментарях писали співачці:

"Гарни вси дружни и порядни ! Тинаи ии симья!"

"Тут вона ще Таня 🥺💞 Дуже красива родина. Нехай Бог усіх збереже у ці складні часи."

Нагадаємо, "Залишився цілий світ": про що заборонила собі думати співачка Тіна Кароль.

До слова, Тіна Кароль заговорила про важливість української культури і традицій, відродження яких не за горами: "Ми мусимо і будемо вивчати".

Раніше ми писали, Тіна Кароль довела, що палаючим від почуттів серцям не завадить навіть війна: "Любов перемагає завжди"