Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її аккаунтом в соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей.

Зараз її публікації позбавлені колишньої яскравості, так як всі вони присвячені сьогоднішнім військовим подіям в Україні. Артистка активно дає благодійні концерти, намагаючись фінансово і морально допомогти армії, а також постраждалим.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Тіна Кароль опублікувала відеоролик з нарізкою найзворушливіших і хвилюючих моментів для кожної закоханої пари. У кадрі можна побачити войовничих чоловіків, які роблять пропозицію руки і серця своїм дамам, цілують і гаряче їх люблять, але в той же час готуються пожертвувати життям, щоб допомогти рідній країні перемогти. А жінки, незважаючи на страх втратити коханих у війні, погоджуються терпляче чекати і сподіватися на краще.

Співачка стверджує, що любов завжди перемагає, а якщо вже за час війни стільки українських пар узаконили свої стосунки, країна однозначно здолає ворога.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

"Якщо ми закохуємося на війні, то ми і переможемо! Тому що любов перемагає завжди. Любов - це перемога життєлюбства.У цьому відео неймовірні історії кохання з фронту", - написала Тіна Кароль.

Нагадаємо, Тіна Кароль "поборолася" з Міллою Йовович, озброївшись красою і духом патріотизму: "Наша блакитноока принцеса"

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль заспівала серед ікон: "Неможливо стриматися, хочеться підспівувати"

Також портал Знай.uа писав, що українці зловили Тіну Кароль в обнімку з Григорієм Ліберманом - нарешті всі побачили його обличчя