Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її аккаунтом в соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей. Зараз артистка активно підтримує рідну країну у війні з росією, виступає на благодійних концертах і об'їжджає буквально всю Європу із закликами про допомогу.

На фан-сторінці Тіни Кароль в Instagram розмістили фрагмент з ефіру проекту "Голоси вільних", створеного з ініціативи Vogue UA, в якому співачка виступала в ролі ведучої разом з журналістом Олегом Панютою.

Скріншот з Instagram, Тіна Кароль
Скріншот з Instagram, Тіна Кароль

Чоловік на відео запитав у зірки, наскільки потужною буде сила українських артистів, які об'єдналися з однією спільною метою - розповісти всьому світу про війну в їхній рідній країні і допомогти армії перемогти окупантів. Також він згадав знаменитостей, які зараз активно почали співати народні пісні, хоч раніше за ними такого не спостерігалося.

Тіна Кароль заявила, що саме в єдності криється велика сила українського народу. Що ж стосується "відродження" української культури в наш час - співачка підкреслила, що це необхідно кожному. Потрібно знати історію своєї країни і її спадщину.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Сьогодні я впевнена, що традиції і культура стануть не просто цікавими для самих українців, які колись цього не знали. Ми мусимо і будемо вивчати", - заявила Тіна Кароль.

Нагадаємо, Тіна Кароль довела, що палаючим від почуттів серцям не завадить навіть війна: "Любов перемагає завжди"

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль заспівала серед ікон: "Неможливо стриматися, хочеться підспівувати"

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль "поборолася" з Міллою Йовович, озброївшись красою і духом патріотизму: "Наша блакитноока принцеса"