Життя Тіни Кароль до та після, про що співачка навіть не думає

Про це вона розповіла в проєкті "Голос вільних"

Тіна Кароль. Фото: скрін youtube
Тіна Кароль. Фото: скрін youtube

На питання ведучого, як війна вплинула на життя Тіни, адже тепер все розділилося на до на після повномасштабного вторгнення, дуже багато людей сумує за тим життям, для когось - це будинок, для когось - це якась дрібничка, без якої він не уявляє свого життя. Вона відповіла:

"Залишився цілий світ"

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Проте співака заборонила собі думати про те, що щось залишилось і не повернеться. Також зауважила, що це тимчасово й ми на фронті, щоб довести, що Україна красива, культурна, творча, розумна.

"Ми тут тимчасово", - сказала Тіна.

Проте вона погодилась, звісно буде час до війни та після війни, проте ми нічого не загубили, не втратили. Ми об'єдналися як ніколи.

" Ми не залежимо від Росії", сказала вона.

А також пригадала, як після 2014 року багато артистів були розгублені, вони не знали що робити, як себе поводити та обирали якійсь сірий простір для себе, тим самим показуючи, що частина українців погодилася або нейтрально відноситься. Проте для Тіни немає різниці, як гинули люди у чотирнадцятому році й сьогодні. Це така страшна війна, яка розбиває серця людям, сказала вона.

Нагадаємо, Тіна Кароль заговорила про важливість української культури і традицій, відродження яких не за горами: "Ми мусимо і будемо вивчати".

До слова, Тіна Кароль довела, що палаючим від почуттів серцям не завадить навіть війна: "Любов перемагає завжди".

Раніше ми писали, що Тіна Кароль поділилася неймовірними історіями кохання з фронту: "Перемога життєлюбства".