Настя Каменскьких розповіла про свої відчуття через війну

Відео вона оприлюднила на сторінці в Іnstagram.

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube

Після довгої перерви Настя Каменських вирішила приєднатися до інших українських співаків та вирушила Європою з благодійними концертами на підтримку України.

Нещодавно в неї відбувся виступ у Литві. Варто зазначити, якщо раніше зірка полюбляла досить відверті вбрання на сцені, то тепер вона вийшла до глядачів у чорному костюмі.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Між виступами ледь стримуючи сльози вона звернулась до українців, які були у концертній залі, та сказала, що через війну вони були вимушені покинути свої домівки, свою землю, а також вона вірить, що мир скоро запанує.

"В дні війни, коли відчай, біль і сум охоплюють душу, ці пісні – нагадування, що весь цей жах закінчиться, загояться всі рани і мир повернеться знов Ми сильні і єдині. І це не просто слова. Це те, завдяки чому Україна бореться і завдяки чому обов'язково переможе", - написала у публікації Настя

Шанувальники подякували співачці за концерт та написали у коментарях:

"Дуже красиві пісні і організація 🔥"

"Настя, до мурашок 💘 Робите велику справу для України благодійними концертами. Хай Бог допомагає"

Нагадаємо, Настя Каменських згадала, до чого її тягне сильніше, ніж до Потапа: "Милується заходом".

До слова, Полякова, Каменських, Дорофєєва чи Кухар — зірки позмагалися у кого патріотичніше вбрання.

Раніше ми писали, що Настя Каменських похвалилася Потапом, який знає, що чий Крим: "На більше не здатні".