У понеділок, 23 травня 2022 року, на Youtube-каналі Олексія Потапенка, дружина Насті Каменських, вийшла його нова пісня із запальним мотивом і правдою в словах.

Звичайно ж, виконавиця не могла не прорекламувати цю композицію. Настя поділилася в Instagram фрагментом і поділилася своїми думками, стосовно війни.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

"Крим, Маріуполь, Донецьк, Луганськ, Херсон - це Україна! Так само як Харків, як сотні інших міст і сіл! Зі сходу на захід, з півночі на схід - ми, українці, сильні і єдині! Ми обов'язково виженемо зло і темряву з наших земель, повернемо мир і відбудуємо нашу країну!", - пише Настя Каменських у публікації.

Під кінець вона подякувала Потапу за цю пісню. У якийсь момент Олексій нагадує, що Крим, Маріуполь, Луганськ, Донецьк і всі інші тимчасово окуповані міста є Україною. І ніколи нічого іншого не станеться.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Лиман - це Україна! Моє місто зараз знаходиться в гарячій точці, його рівняють із землею", "Росіяни, шо ви тут забули? Аби срач розвести, на більше ви не здатні", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Потап поставив на місце російських пропагандистів після чергової порції марення: "Вмієте тільки п**діти"

Як повідомляв "Знай.ua", колишня Потапа Горова зізналася, чому відмовилася від російської мови і перейшла на рідний під час війни: "Вважаю, що це недоречно"

Знай.ua писав, Потап згадав Юрмалу 2014 року, де він "захищав" Україну з Настею Каменських: "Що ви цим хочете сказати?"